The Masterpiece (2013)

Sâmbăta viitoare, 23 martie, va avea loc (în premieră) la Sala Palatului din București spectacolul The Masterpiece, susținut de Orchestra Simfonică București, în care veți putea asista la 140 de minute de muzică de film îmbinată armonios „cu lumini, lasere, proiecții video, elemente pirotehnice şi de coregrafie, cu efectele speciale”, stă scris pe site-ul orchestrei1.

Pe afiș figurează nume de filme de box-office, ca: Inception, Gladiator, Sherlock Holmes, Memoirs of a Geisha. Ni se mai spune că la spectacol și-au adus aportul 140 de artiști (asta ar veni cam unul pe minut) printre care: Hans Zimmer, John Williams, Thomas Bergersen, Guy Farley și Gerard Marino. Se mai vorbește de „sincretism epic”, intensitate, îmbinarea armonioasă dintre muzica modernă (electronică) și cea clasică.

 

If you ask me, depinde de cum e „orchestrat” totul. Pentru că elementele individuale sunt fără îndoială de valoare, depinde cât de bine vor fi ele îmbinate. De ce să mergeți? Păi dacă până acum ați asistat de atâtea ori la spectacole de lumini, efecte speciale, elemente pirotehnice etc pe fond muzical, de data asta aveți ocazia să asistați la exact invers.

De aici de exemplu vă puteți lua bilete.

  1. de pe care am preluat și imaginea de mai jos []

2 comentarii

Leave a Reply