Geografice

N-am mai postat de mult un quest, poate că a venit momentul s-o fac. Questurile sunt mici întrebări, teste dacă vreţi, adresate cititorilor, sigur că ele reclamă uneori o minte limpede, am avut până acum din teoria probabilităţilor, matematică, fizică, poezie, să facem unul şi de cultură generală, jurisdicție, spațiul Schengen, ceva pe-acolo. Ca de obicei, comentariile vor fi moderate un (scurt) timp, ocazie printre altele de a-mi testa noul plugin anti-spam.

Și ca noutate, începând cu acest articol o să-i menționez la fiecare quest pe toți cei care au răspuns corect data trecută. Așadar, prima care a dezlegat dilema trenurilor a fost Nymphetamine, cel mai la trolaj comentariu îi aparține lui dadatroll iar dAImon primește premiul I la secțiunea „șoarece de bibliotecă”. :lol:

 

Pentru astăzi, cum scriam, avem ceva de geografie. Un avion se prăbușește la graniţa dintre Franţa şi Belgia. În ce țară vor fi îngropați supraviețuitorii?

Evident, liber și la trolat... :)

12 comentarii

  1. :)))asta-i tare …oare , supraviețuitorii știu că vor fi “îngropați”:)))…ah, cred că ar trebui să îi lase să aleagă , ce tărișoară vor să viziteze Franța ori Belgia :P

  2. Supraviețuitorii vor fi îngropați la alegere, dar neapărat după incinerarea trupului. În acest fel, supraviețuitorii vor scăpa de sentimentele de vinovăție cauzate de faptul că au supraviețuit unui accident de avion, în timp ce alții au murit :D

  3. Deci cum adică, voi aveți impresia că cineva supraviețuiește unui accident aviatic? :lol:

    Ok, data viitoare bag ceva mai greu… :)

  4. Chiar citisem că avioanele sunt suficient de sigure încât, cu excepţia unei catastrofe (e.g. explozie) şansele de supravieţuire sunt chiar mari.

    Ce-i drept, am citit asta prin Cracked, şi nu-mi amintesc ce sursă dădeau ei informaţiei.

  5. Atâta că avionul ăla când ajunge la sol explodează. :lol: Ok, sunt la capitolul dat cu presupusul, dar n-am auzit de supraviețuitori în astfel de situații până acum. Poate prin filme…

  6. așa, așa. dar deja a expirat… vezi însă la problema aia cu trenurile, la care ai comentat că-ți trebe cunoștințe de mecanică… :lol:

Leave a Reply