Bărbaţii din USL

Tot intrând eu pe bloguri, mi-am venit ideea (apropo de recentul Bacalaureat şi chestii din astea) să fac o listă cu bărbaţii din USL. Aşa că am purces la treabă:

Ion Iliescu - bărbat la timpul trecut;

Victor Ponta - imitaţie de bărbat;

Crin Antonescu - bărbatul absent;

Adrian Năstase - tentativă de bărbat.

Îmi pare rău dacă am eşuat în misiunea mea. Dar acum serios, mei people. Eu nu ţin blog de politică. Ţin un să-i zicem jurnal de gânduri, dar uite că gândul că am eşuat în a face lista începe să nu-mi dea pace. Atât de tare încât consider că-i grav şi merită pus pe blog.

Deci arătaţi-mi şi mie, că nu văd, o mână de bărbat care să ne conducă. Că nu ştiu dacă realizaţi, dar pentru a ţine frâiele ţării trebuie o mână de bărbat. N-ai cum altfel, gândiţi-vă că doar pentru o femeie sunt uneori necesare mai multe mâini sau părţi corporale. Sau chiar bărbaţi. Darămite penru o ţară?

Iar aici nu-i nici o mână de bărbat, sau nu se vede. Măcar înainte aveam una. Mai gesticula, mai ridica degetul, se mai strângea în pumn - dar era o mână de bărbat atestată cu acte-n regulă. Dincoace nu-i. Şi atunci?

10 comentarii

  1. Toată lumea merge la vot, important e ca o expresie a ce. Mulţi merg la vot în virtutea inerţiei. La fel cum mulţi cumpără diverse produse în virtutea reclamelor văzute la ele.

  2. nu, lotus… din păcate la noi se practică votul împotriva a ceva. bine, recunosc şi asta, nu avem cultură politică, platformele partidelor seamănă tot mai mult cu nişte verze iar promisiunile sunt praf în ochi… dar ne place teribil să votăm împotriva, nu pentru. ne lipseşte ideea de apartenent la o doctrină.

  3. Dar bine, votul ăla negativ este tot ca urmare a manipulării prin intermediul canalelor media. Nu este o revoltă interioară veritabilă, bazată pe o înţelegere a lucrurilor şi pe existenţa unor principii, nu e o expresie a unei stări de trezire.

    Apropo de votul negativ, cică Băsescu ar recomanda oamenilor să stea acasă pentru că dacă nu-i întrunită o anumită prezenţă la vot rămâne preşedinte. :lol:

    Dar până la vot treci şi răspunde la quest-ul cu pantofii că n-am decât un comentariu acolo. :)

Leave a Reply