Mi-am deschis blog pe wordpress.com

Știți bancul cu țăranii și caii? Cică Ion și Gheorghe, cumnați care locuiau sub același acoperiș, se duc la târg să-și ia fiecare un cal. Venind acasă, Ion zice:
- Auzi mă Gheo, dacă-i punem în același grajd, cum i-om deosebi?
- Păi mă, io-i tai o ureche la calu' meu. Și știm că ăla făr' de-o ureche îi al meu.
Zis și făcut. Peste noapte însă, Ion se tot foiește în pat: „Hmm... fain trebuie să fie cal fără o ureche. Da' ce, io-s mai prost?” și se duce și-i taie și el o ureche calului lui.
Dimineața, Gheorghe să pice în fund: amândoi caii erau fără o ureche!
- Mă Ioane, ție îți arde de glumă? Io îi tai și cealaltă ureche la cal, să știm că al meu îi fără amândouă urechile.
Bineînțeles, peste noapte și calul lui Ion pierde a doua ureche. Și tot așa, până când săracii cai rămân fără urechi, coadă, copite și păr, moment în care Gheorghe propune:
- Auzi, hai să facem altfel: ăla alb e al meu și ăla negru e al tău!

cal

Cam așa și eu. Văzând că am blog pe domeniu iar voi pe wordpress.com, mi-am zis: da' ce, io-s mai prost? Așa că mi-am deschis un blog ca ale voastre. Deocamdată mă găsiți și aici, și acolo. Dacă texte nu sunt mai multe, măcar bloguri să fie. În fond, de ce nu?

Ideea mi-a venit realizând că toate gândurile care-mi trec prin cap și pe care n-am timp sau chef să le dezvolt aici așa că le postez pe Facebook le-aș putea culege foarte bine pe un blog separat, suficient de modest cât să accepte și articole din două rânduri. Așa măcar nu se vor pierde pe platforma lui Zuckerberg.

Prin urmare, Quo Dixit este un blog secundar. Dar experiența m-a învățat că blogurile secundare pot ajunge site-urile definitorii din semnătură. Nu vă ascund faptul că nu sunt împăcat cu modul în care folosesc domeniul mixnet.ro și mă gândesc să-l valorific financiar pe viitor, mutându-mă de pe Simplu pe alt blog. Voi vedea.

În concluzie, bănuiesc că cititorii mei sunt mai confuzi decât cititorii altora. :)

7 comentarii

Leave a Reply