Fata de zahăr a Rusiei

Nu știu dacă știți, dar undeva după numărarea voturilor, administrația Obama a început să susțină că rușii s-au implicat activ în campania electorală din SUA, prin atacuri cibernetice având ca scop (și rezultat) aducerea lui Donald Trump la putere. Vă dați seama ce tare e Putin, cred că jubila la câte i s-au pus în cârcă. Probabil de aia a obținut și PSD-ul peste 45%, doar că Iohannis nu se prinde, așa că tace mâlc.

Maria Zakharova

În fine, s-or fi gândit unii, a fost o teorie, au încercat marea cu sarea, electorii însă l-au confirmat pe Trump. Dar nu, ăștia îi dau înainte, prin „ăștia” înțelegând Obama, CIA și nu numai ei. Recent, un congersman republican i-a amenințat pe ruși cu noi sancțiuni, pentru aceste atacuri informatice. Trump i-a cerut lui Obama să prezinte niște probe în sprijinul teoriilor pe care le susține, iar purtătoarea de cuvânt a Ministerului Afacerilor Externe rus, Maria Zakharova, le-a transmis americanilor că ce-i prea mult nu-i sănătos și riscă la rândul lor represalii. Ceea ce cred că se și întâmplă, Moscova închizând deja o școală anglo-americană la care învățau copii de demnitari străini.

Dar nu cu războiul represaliilor voiam să vă plictisesc în acest articol. Ci voiam să v-o arăt pe Maria Zakharova, dulcea purtătoare de cuvânt a vecinilor noștri ruși. Pentru că după ce am citit știrea am căutat-o pe Google și am găsit-o în următorul clip:

În încheiere, o să vă pun și un clip cu Hillary Clinton, de două minute:

Știți care e diferența dintre cele două dansuri? Al doilea e făcut pe calculator.

6 comentarii

 1. Doar nu te referi la dezvăluirea că dansul din clipul secund este fals? :)

  Dacă da, e de domeniul evidenței. Primo, aia era o confruntare electorală cu Trump. De altfel am și văzut (pe YouTube) înregistrarea ei, au fost 3 confruntări de toate, eu am văzut primele două și-l rețin pe tipul în roșu, dar nu rețin dansul. Secundo, uită-te cu atenție la cum se mișcă, mai exact la cum i se mișcă corpul față de cap. Plus că în unele secvențe, în afara celor doi, scena din spate, cu participanții din fundal, este aproape înghețată. Tertio, uită-te la reacția ei când i se pune clipul.

  Dar, dacă vrei neapărat confirmare:

  DeGeneres said to introduce the hilarious clip, which shows altered footage of the duo showing off a series of incredible dance moves.

  De aici.

  Hillary e dulap, chiar și râsul îi este planificat. E o foarte slabă actriță, de altfel. Chiar râsul din emisiune, după ce vede clipul, mi se pare forțat. Uite-o mai jos cum își mișcă umerii la final, pentru a da o impresie de reacție naturală, spontană:

  Într-un fel, cei de la emisiune au fost foarte inspirați când i-au creat pe calculator acel dans, chit că probabil scopul a fost s-o facă mai simpatică: întreaga ei prestație publică mi-a lăsat o puternică impresie de artificialitate. :)

 2. Nu m-am îndoit nicio clipă că nu ea dansează, fiindcă și eu am văzut confruntările, dar și dacă nu le vedeam, momentul respectiv ar fi rulat în buclă pe toate televiziunile, dacă era autentic.
  Ideea era că trecerea de la înregistrarea originală la animația pe calculator e foarte bine făcută. Și te întrebam cum s-o fi lucrat. Îngheți un ultim cadru cu ea, într-o poziție pretabilă să devină cap de animație? Și pe negrul ăla din public nu-l aveau decât în poziție șezând. Cum l-au „creat” în picioare? Așa de departe a ajuns calculatorul și eu așa de înapoiată sunt? Probabil că da. :)

  La mulți ani, Lotus! :)

 3. Nu mă pricep la editare video, dar dacă eu am putut face acest trucaj la prima instalare a Photoshopului, atunci aș zice că pentru niște oameni de meserie nu-i atât de greu. În fond, un film nu-i altceva decât o succesiune de cadre, adică de fotografii. Cât de mult a avansat tehnologia, asta o vedem și din efectele speciale ale filmelor science-fiction, făcute, presupun, tot pe calculator, chiar dacă cu programe speciale, nu de larg consum.

  La Mulți Ani și ție! :)

 4. De aceea e nevoie de multa întelepciune,sa cunoastem Adevarul,ascuns de aceasta lume !
  La Multi Ani cu… fericiri sarbatorite !

Leave a Reply