Articol, să fie la număr

Ştiu că n-am mai scris de mult timp. Voiam să vă zic că nici nu am de gând să mă apuc degrabă, aşa că mai aveţi de aşteptat o ţâră. O ţâră mai mult.

Până atunci însă, să vă zic ce mai e nou pe bloguri:

 1. Cudi şi-o unit destinul cu numitul Ketherius, trecând pe numele lui. Drept care să le urăm pagini nemuritoare. Apropo de care chestie, unul din lucrurile care nu-mi plac la multe din noile teme de bloguri, fluide, este faptul că sunt prea late. Făcute pentru tabletă sau telefon, într-o deplină nepăsare pentru internautul clasic, cu desktop, ca şi cum acesta nu ar conta. Dragilor, am o veste pentru voi: e singurul care contează. Noroc că tema lui Cudi & Keth e mai ok din punctul ăsta de vedere (şi foarte mişto per ansamblu).
 2. Ceva prietenă de-a Izabelei, să zic aşa, care susţine că nu bea cafea, şi-o deschis un blog de anti-vrăjitoare, furând în acest scop poza străbunicii mele din partea mamei şi punând-o în header. În ultimul articol ne spune cum a condus ea cu maşina până la o duduie acasă ca să-şi recupereze 100 de lei de la comunitatea iNovel. Eu vreau să o anunţ pe această cale că dacă nu returnează poza, eu ştiu ceva magie şi reprocesiunile vor fi dacice. Re-pe-cusiunile, vreau să zic, vor fi drastice. Hâc!
  nostradama în trafic
 3. O mai veche prietenă virtuală de-a mea, Camelia, o fată cu darul căutării esenţelor şi al transpunerii lor în litere, precum şi al vorbirii care-ţi alină şi mângâie sufletul, s-a mutat de pe wordpress pe domeniul ei. Îi urez cititori şi prieteni aşa cum şi-i doreşte.

PS: Jos Parlamentul, huo Ponta, trăiască revoluţia etc.

8 comentarii

 1. Tu nu ai scris, dar cu întreruperi. Când ai scris, când n-ai scris. E important să existe o constanţă în a nu scrie. De exemplu, să nu scrii minim un articol pe zi. Dacă nu scrii două articole pe zi, e şi mai bine. Cu cât nu scrii mai multe, cu atât poţi să te lauzi mai tare în articolele alea pe care nu le scrii.

 2. Mda, rămâne de văzut ce se va alege din acel etc, să nu fie acel rest iremediabil pierdut, până una-alta, alea-alea, scrisul zic eu că e semn de viaţă, e bine c-ai dat un semn de. Glumesc.

 3. Nu ştiu cu restul iremediabil pierdut cum e. :) Dar în ziua de azi, mai toată lumea pare să trateze subiecte arzătoare, la ordinea zilei. Pe care eu le-am pus într-un etc. Vreme trece, vreme vine…

 4. Nici nu prea am urmărit evenimentele. Am aflat că incendiu, după care Jos Ponta!, după care Jos Parlamentul!, după care mi s-a spus că trăiesc o revoluţie cu schimbări radicale. Ce anume se va schimba nu-mi dau seama, din oferta ce-o avem pe masă, dar cine ştie, poate strigătele de pe stradă sunt expresia unei conştiinţe naţionale trezite, nu manipulate. Bine-ar fi.

  În rest, o să am ceva mai mult timp pe viitor, aşa că sper să mai dau şi pe aici. :)

Leave a Reply