Amintiri parfumate

La scurt timp după ce m-am mutat în Johannesburg, m-am angajat la Farmec. Farmec este o companie africană ce comercializează diverși compuși chimici. Eu le făceam partea de marketing și promovare, adică mă ocupam de popularizarea brandului lor. Totuși, lucrurile nu mergeau deloc roz. În principal datorită șefei de acolo, o hoașcă care pe față îmi zâmbea și mă încuraja să îmi desfășor activitatea cât mai liber, să fiu ingenios și creativ, dar care în realitate era foarte mercantilă și rigidă. Singurul lucru care o interesa era apariția cât mai deasă a numelui firmei în mesajele mele, astfel, spera ea, vor crește vânzările.

La un moment da, nemaiputându-o suporta, m-am hotărât pur și simplu să o împușc.

lunetiști

Scop în care mi-am procurat o pușcă de vânătoare cu lunetă, o cagulă și niște mănuși, după care am așteptat weekendul. Știam că își petrecea fiecare sfârșit de săptămână la cabana ei de vacanță, situată într-un loc izolat. Zilele au trecut și a venit și sâmbăta. M-am trezit dis de dimineață, m-am echipat corespunzător și am purces la drum. Dar, pe măsură ce mă apropiam, broboade mari de sudoare începeau să-mi curgă pe frunte. Când am ajuns în dreptul cabanei, datorită agitației, eram atât de transpirat încât mi-a fost efectiv teamă că mirosul mă va da de gol.

Mi-am amintit însă că aveam în gentuța mea un anti-perspirant Gerovital H3 Men, pentru bărbați adevărați. L-am luat așadar și l-am aplicat în zonele sensibile. Mmm! Ce mireasmă! Aerul din jurul meu s-a umplut de prospețime iar odorurile neplăcute pe care le emanasem anterior au dispărut ca prin farmec! M-am apropiat, am țintit și am apăsat pe trăgaci. Nici n-a văzut glonțul venind.

Astfel, eu am putut să-mi duc la bun sfârșit nobila misiune și să scap lumea de tirania unei angajatoare despotice.

Dacă nu ar fi existat Gerovital H3 Men, cu siguranță că aș fi fost descoperit. Și nu am aplicat decât foarte puțin! Cu ajutorul lui Gerovital H3 Men, lumea este acum ceva mai bună. În plus, aplicat pe țeava armei, Gerovital H3 Men a mascat cu succes și mirosul de praf de pușcă, iar eu nu am fost descoperit de autorități.

În concluzie, vă recomand tuturor să nu vă angajați niciodată la firme precum Farmec. Dar dacă totuși o faceți, utilizați cu succes Gerovital  H3 Men!

un comentariu

Leave a Reply