Am descoperit un blog bun

Dragii mei, vreau să vă spun ceva: am descoperit un blog excelent! Pentru cei care nu mă cunoașteți, mie îmi place să colind netul în lung și-n lat. Și astăzi, în timp ce toate publicațiile online aveau cap de afiș condamnarea lui Voiculescu, subiect ce capta și majoritatea discuțiilor de pe platformele sociale, eu citeam articole, postări și advertoriale. Ocazie cu care am descoperit un blog minunat. Acesta este chiar blogul meu, Simplu!

am o idee

Atât de mult îmi place, încât este singurul blog pe care l-am citit integral.1 Pur și simplu recunosc calitatea în fiecare picătură de cerneală roșie, stacojie sau menstruală scursă erotic și dezinvolt pe pagina lui! Nici măcar eu n-aș fi putut pune ancore mai frumoase și mai inspirate la joburile pe care le primesc zilnic.

Și gândindu-mă la aceste lucruri, mi-am dat seama că deja am o vastă experiență și înțelegere a fenomenului numit bloging, și atunci am avut o revelație: că articolele mele, citite într-o anumită cheie, pot trasa o adevărată hartă a blogosferei din România, așa cum se prezintă ea la momentul de față. Și ca să vă scutesc de efortul de-a o face singuri, prevenind totodată eventualele greșeli de interpretare, v-o desenez chiar eu. Iat-o:

cel mai tare bloger: eu

Faptul că imaginea de mai sus ilustrează o piramidă nu înseamnă că eu am fost, sunt sau voi fi vreodată interesat de artă și simboluri. Ci că deși la început nu aveam mână pentru mai nimic, am perseverat. Și după ani de zile de scris și singurătate, am obținut o excelentă dexteritate la mâna dreaptă. Iar astăzi pot scrie și agramat, și încurcat, și prost, și submediocru, și oricum ar fi. Dar mai cu seamă înțelept, datorită desigur bărbii ce mi-a crescut între timp. Astăzi am ajuns în top!

Am crezut în visul meu umed și am reușit! Iar acum mă simt minunat! Crede și tu în visul meu, vino și citește-mi blogul, și o să reușești și tu să vezi cât de special sunt! Hai să le demonstrăm tuturor că uneori, chiar barba îl face pe filozof!

 1. Doi polițiști de la circulație intră cu mașina într-un copac. După ce-și revin, unul dintre ei exclamă: „Este prima dată când ajungem la locul accidentului așa de repede!” []

13 comentarii

 1. Și eu cred în visul tău umed. Și acum că ai ajuns în top sunt sigură că un suflet la fel de nobil și urcăreț pe culmi piramidale ca și tine, ți se va cuibări fix în lap top. Până la urmă, merită și mâna ta dreaptă o mică pauză.

 2. degeaba, dacă n-ai pus în postare și vreo 14 poze care să-ți dovedească barba și câteva virgule între subiect și predicat… :(
  iar piramida trebuia pozată mai dinspre dreapta, pentru mai multă credibilitate.
  :)))

 3. @Sofia

  A, și eu sunt sigur! Drumul meu nu poate fi decât ascendent! O să am tot mai mulți unici și, de ce nu, unice! :)

  @Ina

  Mi-o fost lene să pun mai multe poze. :) Sau să fac un articol mai lung (că material aveam). Pe de altă parte, zic că-i de ajuns. După două articole la rând pe același subiect, sau subiectă, mă gândesc să trec la altceva.

  Un sfat pentru tine: fă-ți cont pe gravatar.com / wordpress.com de pe mailul cu care comentezi. După aceea, îți vei putea urca un avatar și-l vei putea asocia cu acel mail. Astfel chipul tău o să capete personalitate și pe bloguri ca ăsta.

 4. Nu poţi, măi, să scrii înţelept, aşa că trăieşte triumful resemnării. Înţelept scriu doar înţelepţii, altora nu le va fi barba călăuză înspre înţelepciune.
  La tine crescutul de barbă poate doar va tulbura femeile,şi asta la modul cel mai profitabil.

  Da’ zi aşa mai bine, că simţi o impulsiune nestăpânită să-ţi laşi păr pe faţă.
  De mine nu mai zic c’am glumit, dar o scriu totuşi, să nu carecumva să crezi că ţi-am spus-o în serios.

 5. Pe’astas’o inspiri tu, bre, şi cu nesaţ. Mi-ai dezamăgit aşteptările, de fapt, mi le-am înşelat singură, pentru că asta e nimic din ce’aş fi aşteptat de la tine. Acum o să te stacojeşti, dacă nu te-ai ferit, dacă ţi-a fost de bâţâială pe-acolo,că literele stacojii nu vor conteni prea curând.
  Tu cu te “te ai” când te iei în posesie, Lotuse?

 6. Păi Camelia, pentru un articol cu caracter ironic și de parodie nu te-aș putea lua drept model. Cu regret.

Leave a Reply