Alexandrina Hristov

Scriam în articolul precedent - dedicat internetului - despre Alexandra și simbolistica culorilor. Era un exemplu fictiv, dar dacă aș fi înlocuit Alexandra cu Alexandrina, puteam să mă raportez la un personaj real: Alexandrina Hristov.

Insomnia de Alexandrina Hristov

Am văzut-o prima dată cu mulți ani în urmă, la o emisiunea de-a lui Andrei Gheorghe, parcă pe Realitatea TV.  Pe atunci nu auzisem de ea; m-a impresionat prin voce, tonalitate și în general prin poezia muzicii ei. Am uitat-o după aceea, pentru a mi-o reaminti mult mai recent, când a devenit cunoscută.

Bonjur de Alexandrina Hristov

Pe lângă muzică și poezie, fata care merge pe jos este interesată de pictură. Iar motivul pentru care vă povestesc acum despre ea este că are blog, intitulat Alexandrina, unde-și explune creațiile, sau o parte din ele, cred că se pot și comanda de către doritori. Imaginile din acest articol sunt preluate de acolo.

Parfum de Alexandrina Hristov

Blogul este modest, cu o temă simplă, realizat pe blogspot. Când am intrat pe el, nu avea decât 4 recomandări pe Google; acum nu are decât 5. Nu apare în topurile Sati, ZeList și care mai sunt, spre deosebire de atâtea nume cunoscute, și nu cred că prezintă interes pentru advertizeri. Totuși, sau poate tocmai de aceea, vă invit să-l vizitați.

Mi-ar plăcea să citesc și niște poezii pe el.

5 comentarii

Leave a Reply