Veni, vidi, vineri

Nu știu cum se face dar iarăși e vineri, trece săptămâna foarte repede, timpul se comprimă și urmează translația într-o dimensiune superioară - pe care am ratat-o în 2012 da' nu-i nimic că tot vine. Vine un fost ministru al apărării din Canada să ne spună că am fost vizitați de câteva specii de extratereștri de-a lungul timpului. Eu n-am urmărit încă clipul așa că cine-l vede e rugat să-mi spună dacă merită.

Unii susțin că vineri stă sub semnul zeiței Venus, alții că sub al Afroditei.1 Indiferent care o fi adevărul, zeitatea în cauză guvernează frumusețea. Și cum poți păstra amintirile frumoase mai bine decât imortalizându-le cu un aparat foto? Drept care numita Irealia s-a apucat să ia lecții de pozat. Mie mi se pare că n-o să învețe nimic de la cursul ăla teoretic, dar poate mi se pare. Păcat că nu știe pe nimeni care s-o ajute, cineva cu talent la fotografie, să-i explice câteva elemente de bază, practice.

Și că veni vorba de fotografie, am primit recent un mail de la un tip pe nume Alexandru Stan, proprietarul blogului Stan Photography, în care îmi solicită un schimb de linkuri sau de postări. Schimb de link nu fac, dar uite, ți-am pus linkul aici gratis, și mai pun jos vreo 3-4 poze, la dimensiuni reduse, ca să fie sexy2:

câine în parc

fată in verde

fată la tablă

fată la tablă

Fapt care-mi aduce aminte că știu o Blondă Ironică ce iubește picturile. De exemplu ea are pe blog trei postări care-ți încântă privirea: prima consacrată pictoriței Sandra Bierman și mirificelor ei curbe, a doua - pictorului Leonid Baranov și-alor lui povești despre un moș și o babă iar ultima conținând o selecție de picturi cu toamna. Și da, o să mai găsiți dacă vă interesează, acestea sunt doar trei.

Așa... despre ce voiam să scriu azi? Pățesc, mă tot iau cu povești și uit de la ce-am plecat. Ca acum cu pozele ăstea. Cred că am o neîmplinire subconștientă legată de ele, n-oi fi văzut suficienți sâni live. Probabil trebuie să îmi cumpăr o cameră foto scumpă, ca tot blogăru', și să mă apuc de făcut poze cu ea, poate așa scap de subconștient și încep și io să câștig la concursuri pe tema. Că am participat odată la un concurs Blog Power legat de fotografii, da' ciuciu, o câștigat Belgianca, cu Suflete în imagini, sau cel puțin pe ea o rețin.

Problema îi că sunt afon la aparate de fotografiat, poate îmi recomandați voi ceva. A, gata, știu! Astăzi recomand articole. Că e vineri! Asta era. Faza îi că n-am prea citit așa articole faine în ultima vreme, ca de exemplu săptămâna trecută, și nu știu ce să vă recomand. Sorry. Dar promit că pentru săptămâna viitoare o să găsesc ceva...

 1. primii se numesc romani, cei din urmă greci []
 2. Corina Chiriac, scorpioancă de zodie, a spus cândva că sexy înseamnă să se întrezărească, nu să se vadă tot []

9 comentarii

 1. Numita Irealia s-a apucat să ia lecții de fotografie, nu de pozat, că aia știe! :) Cursul se vrea practic, dar, deocamdată, numita crede că s-au împiedicat de-un bolovan teoretic, încă mai speră să-l înlăture din drum!
  Nu știu să-ți recomand nimic, dar categoric o cameră foto (mai)scumpă va veni la pachet cu niște frustrări, de pot să jur că te înscrii la un curs d`ăsta, ca numita! :)

 2. Nepoata mea ţi-l recomandă pe al ei Nikon D5 100; zice că face toţi banii. Mulţi bani, aş zice eu.

 3. Vă mulțumesc de recomandări, dar nu o luați chiar așa-n serios – asta cu camera pe care vreau s-o cumpăr. :)

  PS: Faină piesa.

 4. Sa stii ca mi-a trecut si mie fugitiv prin ca un gand pervers legat de o camera foto. Dar l-am izgonit repede pentru ca nu sunt genul care sa care cateva kile dupa ea numai ca sa faca o poza misto la cateva luni. :)))

 5. Bestial titlu, tare mai ai tu idei bune.
  Cat despre recomandari…Irealia e marea mea iubire blogosferica si declarata, asa ca nu-i puteam rata scoala de fotografie. In schimb, nu stiam fotografiile Blondei, pe care acum o descopara. Parte cu copiii a topit-o pe nerabdatorea din mine care ii face tic tac cesul biologic. Asa ca iti foarte multumesc. Interesant mod de a nu face recomandari :)

Leave a Reply