Vine primăvara

Astăzi a fost mai cald aşa că o întreb pe sora mea: Ce zici, mai ţine mult iarna? Nu, îmi răspunde ea, luna asta e lună scurtă... Are dreptate, februarie are doar 28 de zile iar din martie intrăm oficial în primăvară, prima primăvară de după sfârşitul lumii. Şi tocmai realizez că optimistul este acea persoană care întrezăreşte primăvara la începutul lui februarie... :)

Voi sunteţi pesimişti?

9 comentarii

 1. Un banc , spunea cam așa :)
  Un pesimist spune:
  – Mai rau ca așa nu se poate…
  La care un optimist îi replică:
  – Ba se poate…:))…
  so, personal sunt foarte optimistă..îmi place negru ..îmi place alb, dar mă dau în vânt după gri :)..cu optimism , viată are altă aromă ;)

 2. :))

  Ştiam şi eu ceva bancuri cu optimiştii, dar acum nu-mi vin în minte.

  Tu de ce nu comentezi cu link spre blogul tău? :P

 3. Hmm, uite îți mai spun un banc , că tot m-ai “provocat”:)
  Un tată avea doi copii, unul pesimist și unul optimist. În fiecare zi cel optimist era zglobiu, cel pesimist era tot timpul plouat. De Crăciun tatăl s-a hotărât să îl facă fericit pe pesimist si nefericit pe optimist. Așa că i-a luat pesimistului o tonă de jucătii și optimistului o gramadă de bălegar. Pesimistul când a văzut jucăriile a început să se plangă că acum toți copiii la scoală or să îl invidieze, că nu o să aibă timp să se joace cu toate etc, și optimistul fugea râzând din cameră în cameră. Tatăl îl întreabă:
  – De ce râzi ,că ai primit o gramadă de bălegar?!
  – Da, da’ trebuie să fie și poneiul pe aici pe undeva! :P

  P.S. acum e mai bine ?? : P

 4. Mie imi place si iarna. Am renuntat sa mai ,,abia astept sa…”: sa vina odata primavara, sa vina vineri, sa treaca luna asta. Poate va fi iarna si la primavara, sau poate e primavara azi, daca asa se simte :)

  Nu stiu daca sunt pesimista sau optimista. E posibil sa fii pesimist cu un optimism mascat in bagaje? Asa am fost in ultimul an, cred. Acum nu stiu cum sunt :)

 5. scorchfield

  Acum nu ştiu la care “soră” te-ai uitat tu, că sunt mai multe în dreapta sus. Se schimbă după dispoziţia celui care intră pe blog. :)

  Colorbliss

  Era un mod de a spune cu primăvara, am asociat-o cu ceva pozitiv în timp ce iarna ar fi contrarul ei. Eu cred că eşti optimistă. :)

Leave a Reply