Ce am făcut

Nu astă vară ci săptămâna asta. Şi nu cred că ştiţi. Dar înainte de asta, Cristos a înviat! (Sau Hristos a înviat? Cum e corect?) Apropo, am un amic pe care l-am auzit adresându-i cuiva la telefon: "Cristos a înviat la întreaga familie!" Cristos a înviat la întreaga planetă, zic eu.

Back la ce am făcut. Diverse. M-am culcat la ore târzii, am avut un program de somn neregulat, lucru pe care intenţionez să-l schimb. De aia nici n-am mai scris pe blog. Nici aici, nici pe cel cu filme. A rămas acolo ultimul articol tot farsa de 1 aprilie săraca, de care nu s-a prins nimeni.

Dar în schimb am intrat pe net. Şi am dat peste un blog cu poezii frumoase (chiar dacă majoritatea într-o notă oarecum religioasă). Şi peste un al doilea blog care în afară de poeziiculege vise. Care vise nu sunt deloc simple proiecţii ale unui subconştient încărcat cu refulări ci metafore pline de sugestie şi sens. Mişto, nu? Am mai dat şi peste altele dar cu altă ocazie.

În viitorul apropiat intenţionez să învăţ mai bine wordpress şi să mai învăţ Joomla, Drupal şi alte asemenea elicoptere, care sunt platforme cu care poţi să îţi faci site-uri de diferite tipuri, cum ar fi un site de anunţuri. Şi primul anunţ pe care o să-l dau pe un astfel de site este că am învăţat Joomla!

PS: Vă place tema actuală a blogului? Aveţi cumva şi alte sugestii? Aştept opinii. Thanks.

14 comentarii

    1. Da. Simplă şi lizibilă. Se încarcă ok, are meniuri sus… Am mai găsit ceva care mi-a plăcut dar era veche.

  1. Destul de bine. Nu perfect, dar din datele pe care le-ai găsit tu pe net (unele indicii sunt intenţionat greşite), jos pălăria. :)

  2. :D bun asa. Recunosc ca am gasit si un profil de fb dar nu mi-am permis sa ma dau mare pana la capat :D Desi am dat peste cateva poze cu o fetita minunata care radiaza cand rade si as fi apasat cateva like-uri :P

  3. Adică să-ţi răspund ieri la o chestiune pe care-o ridici azi? :) Nu te mai lua după tot ce găseşti pe net. Uneori nu merge.

  4. Adica sa-mi spui de 1 aprilie ca am nimerit profilul gresit :) Ar mai fi si varianta “divulgarii” profilului “corect” daca zici ca am gresit eu

  5. Da, şi ar mai fi varianta în care eu ţi-am spus adevărul şi nu trebuie să îţi divulg nimic, iar tu alegi dacă să mă crezi sau nu. :)

Leave a Reply