Sunrise

După succesul fulminant al grupului Matinal, care la momentul de față numără 15 membri1, am decis să mai fac un grup. De data asta mare și public2.

Sunrise, căci așa l-am botezat, se adresează cu precădere blogerilor și are la bază o idee simplă: puteți să promovați în cadrul lui orice text care nu-i scris de voi.

Join Group

Dacă ați ajuns pe pagina asta și ați citit până aici, atunci sunteți invitați să accesați linkul anterior și să dați click pe butonul Join Group. Care, în funcție de când v-ați făcut contul pe Facebook și/sau alte considerente ce n-am putut încă să le deslușesc, s-ar putea să fie poziționat în altă poziție decât cea ilustrată în imaginea de mai sus.

Iar dacă n-aveți cont pe Facebook, sunteți desigur invitați și invitate să vi-l faceți, pentru că nu știți ce pierdeți.

Cu asta anunțul s-a încheiat. Aștept comentariile voastre, de preferință pe Facebook.

  1. dar fiecare membru face cât cel puțin 10 []
  2. postările din cadrul grupului vor fi vizibile și în afară []

5 comentarii

  1. Lotus, îți urez să aduni cea mai tare gașcă de bloggeri în acest grup! Îmi place numele pe care l-ai ales și sunt sigură că te vei asocia cu oameni valoroși, asemenea ție.

  2. Dacă o să meargă, o să fie mulți, n-o să-i cunosc pe toți. Dar o să fie un loc unde poți găsi texte și articole interesante și poți schimba păreri cu alții pe diverse teme. Mersi de urări!

  3. Hai că ştiu că-ţi place melodia asta, nu tăgădui…

    Şi cum niciodată nu voi şti ce am pierdut, nu’mi pot decât imagina; sau ca să mă joc cu şi în cuvinte, pe-atât de SIMPLU, pe-atât de neechivoc, cum ar veni.
    Şi’un tequila sunrise de la mine.

  4. Mulțumesc! Dacă nu ne-am întâlnit în offline, măcar pe net să cinstim împreună… o rază de soare. :)

Leave a Reply