Noul test Volvo

Pentru a demonstra calitățile mașinilor Volvo, în particular stabilitatea și controlul asupra direcției, în 2013 celebra companie suedeză a realizat un spot publicitar avându-l ca protagonist pe Jean Claude Van Damme:

 

Clipul a fost extrem de popular, a devenit viral și după el s-au realizat multiple parodii:

 

 

Totuși, asta nu a fost de ajuns. Pentru a spulbera orice posibilă suspiciune sau neîncredere cu privire la superioritatea vehicolelor sale, Volvo a anunțat că în 2014 va realiza testul suprem: timp de o lună, două mașini noi vor circula pe șoselele românești. Dacă la sfârșitul acestei luni mașinile sunt încă în stare de funcționare, atunci nimeni nu se mai poate îndoi de calitățile tehnologiei Volvo.

volvo epic split

Întrebat de ce nu au realizat un astfel de test mai devreme, purtătorul de cuvânt al companiei a declarat că din punct de vedere tehnic ei au fost pregătiți, dar a durat mult până au reușit să găsească o firmă ce produce sisteme de alarmă pe măsura testului ce îi așteaptă.

5 comentarii

  1. Testul suprem ar fi ca timp de o lună, cele două mașini Volvo să fie conduse pe șoselele patriei de două femei. Una dintre ele pot fi eu :)) Măcar așa să contribuim și noi, femeile la evoluție :)) Ar fi păcat să lăsăm marca Volvo să se plafoneze :))

  2. Da, asta ar rezolva două probleme. Problema Volvo (pentru concurență) și problema mașinii (pentru tine ca primată). :lol:

  3. Legat de testul suprem de zice Sofia de el, a doua femeie în afară de ea să fiu eu; nu de alta, dar n’am mai condus de 15 de ani, de când mi-am luat permisul.

Leave a Reply