Diverse, 21 august

Să vă povestesc câte ceva despre ce ați citit pe net în ultima perioadă. :lol:

Cudi a organizat în secret un nou concurs, cu tema: ghiciți data la care voi realiza următorul concurs! Dar dacă al ei se lasă așteptat, Superblogul vine mai devreme, cel puțin la unii. Cum ar fi cei de la Times New Roman, care au publicat recent o minunată poantă pe tema fan brânză. Că tot veni vorba, nu prea înțeleg ce speră să obțină Delaco de la formula asta magică pe care tot plusează. Revenind, mi-a plăcut modul în care se semnează autorul articolului de pe TNR: Advert Einstein.

templu tantric

Ioan Florin este primul preot pe care-l știu eu și care vorbește despre sexualitatea sacră. Totodată este primul preot care face o legătură între sex și căderea cuplului original. O perspectivă cel puțin interesantă pe care vă invit s-o lecturați. Cum am ajuns la el pe blog? Prin intermediul grupului Sunrise, deschis pe Facebook zilele trecute.

Următorul link merge spre The One with the blog și ultimul ei articol, Ce îi minte pe oameni că sunt speciali. Care articol nu-i cu nimic special față de altele mai vechi, toate având în comun fine observații și ironii atât la adresa societății cât și a diverselor subiecte cotidiene ce ne marchează, nu-i așa, existența.

Și ca să n-o lungesc mult, bărbat fiind, termin cu SofiArt și mitul Frumoasa și Bestia. Dar este oare acesta un mit? Citiți-i articolul și veți vedea. Cât despre urâta care l-a scris, e mai nouă pe bloguri așa că acordați-i prezumția de începătoare într-ale scrisului. În acest fel, surpriza unor texte mișto va fi mai mare.

Frumusețea e în ochii privitorului, spune o vorbă de duh. Probabil o spun și filmele pe care SofiArt ni le recomandă la finalul postării de mai sus. Adaug și eu o secvență, preluată dintr-un episod al serialului Once Upon a Time, serial ce reușește să înglobeze o serie de povești dintre cele mai diverse, poate puțin altfel decât le știam.

Și vă urez, bineînțeles, un tradițional început de sfârșit de săptămână cât mai frumos.

4 comentarii

  1. Pe aceeași temă aș mai putea recomanda și filmul Fur cu Nicole Kidman și Robert Downey Jr.
    Cât despre urâta care l-a scris, :)) cred că ești mai atras decât crezi de mitul Frumoasei și Bestiei :)) Cine știe, poate într-o zi bestia chiar se va transforma într-o preafrumoasă făptură.

Leave a Reply