Cum mi-am recăpătat suplețea cu pastila minune Lotuslim

Referitor la recentul concurs organizat de mine pe tema pastilelor magice de slăbit, m-am gândit că unii dintre voi v-ați pus probabil întrebarea cum au apărut aceste pastile sau cum le-am descoperit. În cele ce urmează, o să dau curs gândurilor voastre curioase și o să vă spun povestea lor, de-a fir a păr, și menționez că fac acest lucru în premieră.

capsula lotuslim

Acum câțiva ani, se făcea că eram un tânăr internaut ce zburda vesel din site în site, în căutare de expresii artistice cât mai rafinate, menite să astâmpere setea mea de imagini și filme transfiguratoare având în prim plan misterul erosului și al eternului feminin. Toate bune și frumoase până când, într-o zi, primesc un mail în care mi se propunea o metodă de mărire a penisului. Fapt care m-a lăsat perplex, deoarece atunci nu-mi puteam explica de unde știau ei de coșmarul vieții mele. Nici acum nu-mi pot. Cert este că am ales să ignor depeșa, numai că a doua zi am primit o alta. Și apoi o alta. Cu cât le ignoram, cu atât mai multe primeam, toate îndemnându-mă ba să cumpăr o pilulă, ba un vacuum developer, ba o cremă naturală de masaj cu același efect. Altfel spus, persoana din spatele lor voia să conștientizez problema și să iau măsuri. Numai că nu mor câinii când vor caii, cu atât mai mult cu cât mie în liceu mi se spunea omul-benzen.

Pastila Lotuslim a fost, la origine, creată din intenția de combate un alt dușman decât celulita. Și a funcționat. Doar că pe lângă potență și dimensiuni de apreciat, precum și accentuarea unor caracteristici masculine ca pilozitate corporală, voce îngroșată și dezvoltarea bicepșilor, ea a avut un efect secundar neașteptat: a început să mă slăbească! Luând-o regulat, am devenit din ce în ce mai suplu până când, într-o zi, deschizând geamul să aerisesc, curentul de aer m-a dezechilibrat și am căzut ca un fulg la pământ. În cădere, am dat ușor cu fruntea de scaunul ce se afla lângă mine, și atunci m-a pocnit inspirația: o să vând pastila ca remediu natural de slăbire pentru femei! Evident, cu o mică rebrănduire, adică i-am schimbat numele din Lotusgun în Lotuslim.

Și așa a ajuns pe piață această miraculoasă pastilă, pe care multe dintre cititoarele mele au comandat-o, și care arde țesuturile adipoase într-un ritm de neegalat.

Aceasta este povestea reală și onestă a lucrurilor care s-au petrecut în forma descrisă mai sus și datorită cărora ați putut să vă primiți pachețelul cu pastila minune acasă. Și dacă tot am scris acest articol, îl înscriu în concursul organizat de mine însumi, și îl declar câștigător pe baza celor 80 de comentarii din spam, de la femei care au început să-mi solicite aparatul Lotushave, despre care voi vorbi cu ocazia următorului concurs organizat de mine, pe care-l voi organiza la o dată ulterioară din viitor.

În încheiere, vreau să vă spun că mă simt magnific și tremur de emoție și bucurie că am câștigat acest concurs, și că am primit această pastilă gratuit! Iar ca organizator, vreau să felicit câștigătorul și să le urez celorlalți participanți mult succes data viitoare!

2 comentarii

  1. Bine, bine. Tu ai tot primit oferte ”ajutătoare”, că na, ești bărbat. Dar eu, când primesc aceleași oferte pe e-mail și mi-s femeie, ce ar trebui să fac? Să mă gândesc că-s femeia-bărbat?:))

Leave a Reply