Ce mai face lumea

Prin online. Că prin offline unii joacă fotbal, alții încearcă să ne legitimeze la cumpărarea cartelelor PrePay, nimic nou sub soare. Deși mi-a atras atenția azi, într-o emisiune de pe National Geographic consacrată prostituției, un tataie care afirma că la animale e ceva normal ca sexul să fie oferit la schimb. Păi la vârsta aia cine să ți-l mai ofere gratis, afară de băbuța din dotare?

Revenind la online, Cudi zice că i-a cumpărat lui EL un titirez ca-n Inception, și-și dorește și ea unul. Cred că-i o idee foarte bună, de exemplu când îți spune că te iubește și rămâi singură, să dai cu titirezul: e real sau iluzie? :) Asta apropo de-un film în care unu' își pierduse cheile de la mașină și s-a conectat la detectorul de minciuni și a început: „Le-am lăsat la serviciu”, „Le-am lăsat la iubi” etc.

Tot pe Facebook, Liviu Drugă ne arată ce înseamnă gustul estetic: cum să-ți asortezi cock-tailul cu cock-headul. Eu mă întreb cum se vede din spate.

slip decoltat

Cuvânta ne spune că nu doar bărbații sunt apetisanți, ci și femeile, dintre care una cu un corp de Afrodită face topless lângă ea. Și ne întreabă ce chestii răutăcioase să gândească ca să se simtă mai bine. :lol: Dragă Cuvântă, dintre o superbitate cuplată cu un tip obișnuit și o tipă obișnuită cuplată cu un super-gagiu, cine este în avantaj? :) Eu oricum, din ce te-am văzut în poze, zic că arăți mișto.

Zilele trecute am aflat că blogul numitului Comicultural, numit Comicultural, având adresa comicultural.blogspot.com/ro/fr/in/se/etc, a sucombat. Nu-l citeam, nu știu despre ce era vorba pe el dar în screenshot-ul din necrolog arată bine. Adică arăta. Că acum nu mai e. L-a șters un hacker, care i-a spart și contul de Google, trimițând ulterior o serie de mailuri către oamenii din lista lui de contacte, cu cereri de bani. Ca urmare, Comicultural s-a mutat pe wordpress.com, despre care constată că-i mai greu de personalizat ca blogspotul. Dragă CC, ia-ți domeniu și trage-ți un wordpress(.org) și ai control deplin asupra oricărui aspect, bați blogspotul la fund, numai să te țină capul. Iar legat de hackereală, vezi să nu ai vreun virus sau vierme sau bot care-ți fură parole, că probabil de-acolo ți se trage. Eventual setează-ți ca măsură de siguranță să ți se trimită un SMS când te loghezi pe wordpress.com, și atunci hoțul nu mai poate intra în contul tău nici dacă-ți fură parola, că nu știe codul din SMS. Sigur, ți-aș zice că nici backup-urile (din care de exemplu ai fi putut importa vechile postări pe wordpress) nu-s o idee rea, dacă n-aș fi și eu puțin cu musca pe căciulă în direcția asta.

Tot la capitolul răsturnări de situații, bloggerul Spanac și-a schimbat zilele trecute numele pe Facebook. În... Simona Halep! Din ce am dedus, intenția era de scurtă durată dar când a vrut să revină la numele anterior, Facebook i-a spus că trebuie să aștepte 60 de zile. Așa că și-a tras un cover în care scrie că de fapt el nu este Simona Halep. Ca să nu se creeze confuzie. Eu unul nu cred să existe riscuri de confuzii, că nu-mi dau seama cine și-ar mai putea schimba numele în cel al Simonei.

Și cu asta închei, că deja m-am lungit (cu gândul la tipa care face topless lângă Cuvânta) și după cum demonstram zilele trecute, cititoarelor le plac articolele scurte. Ei, ași!

7 comentarii

 1. şi eu i-am spus lui cc că un domeniu şi wp îl scapă de toate durerile de cap. las că se va convinge el.
  de scris, îţi spun eu: scrie literatură, recenzii de filme… şi ironii subtile. mie îmi place despre el, iar când am primit emailul cu solicitare de bani am crezut că e o glumă.

 2. Cudi:

  De asta mi-am dat seama, că am intrat pe YouTube să-l văd. Mi-a plăcut.

  psi:

  și mie mi-a făcut o bună primă-impresie.

 3. Oricat de bine as arata, tot nu o egalez pe Superbitatea Ei. Si sincer nu am egalat-o niciodata :D. Insa ai dreptate cand spui ca era singura (de fapt cu doua cucoane de varsta spre a 3-a). Ia sa vad ce e cu Comicultural, ca m-ai facut curioasa.

 4. Ăstea care strălucesc ca Luceferele pe cer ajung adeseori singure, indiferent de numărul de iubiți pe care-i au. La modul că nu pot relaționa profund cu ei, din cauza zgomotului pe care-l au în cap. Nu vezi la TV că se tot mărită și divorțează? :)

 5. Of…ma sperii. Adica nu tu, ci ComiCultural cu patania lui. Tocmai cand rumegam (iar!) o idee de blog. Fix asta lipsea confuziei mele!! Ma duc sa-mi pun de-un bacK-up.

 6. Apăi tu de nu-știu-cât timp tot rumegi ideea aia. Ba o dată nu ești sigură, ba altă dată afli de Comicultural. Fă-ți back-up, dai click pe Export Blog și gata, durează nici un minut. În plus, adresă alternativă de mail și telefon aici. Chestii de bază. N-are treabă asta cu confuzia ta mentală.

Leave a Reply