Câștigă un premiu mare!

Cu ocazia articolului de față vreau să lansez și eu un concurs. Pentru cei care nu mă cunosc, mă cheamă Lotus Mixnet și dețin firma SC Lotus Mixnet SRL, cu sediul în România. Firma comercializează o serie de pastile minune care ajută la arderea miraculoasă a grăsimilor. Cu alte cuvinte, ajută la slăbire ca prin farmec! Pastilele minune se adresează femeilor, cu precădere celor care, în lipsă de OTV, se uită la telenovele, Noră pentru mama, Ginere pentru tata, Schimb de copii și teleshopping.

Dragă femeie care te recunoști în descrierea de mai sus: când te-ai uitat ultima dată în oglindă având o stare de totală mulțumire și auto-admirație? Noi, ca femei, trebuie să arătăm în permanență bine. Și totuși, cu vârsta, organismul nostru începe să ia în greutate și aspectul nostru își pierde suplețea și farmecul de odinioară. Dar ce e cu adevărat dramatic e că ne-am obișnuit cu această stare de fapt, pe care o considerăm normală. În fond, am încercat atâtea rețete și nici una nu a avut succes. Ei bine, toate acestea sunt de acum istorie! De astăzi există Pastila Lotuslim, care ne poate ajuta să slăbim văzând cu ochii! Cu Pastila Lotuslim, miracolul devine posibil!

efectele Pastilei Lotuslim

Lansată cu mai puțin de un an în urmă, Pastila Lotuslim s-a bucurat de un renume extraordinar încă de la prima ediție a acestui concurs, ocazie cu care a obținut sute de recenzii pozitive în toată blogosfera! Dacă încă mai ai semne de întrebare cu privire la eficacitatea ei, te invit să citești aceste recenzii pentru a te edifica singură asupra efectelor cu adevărat magice pe care această pastilă le-a avut asupra tuturor celor care au încercat-o! Iar acum, participând la acest concurs, poți să o câștigi în mod absolut gratuit!

Regulile concursului sunt simple. Trebuie să scrii un articol intitulat „Cum mi-am recăpătat suplețea cu pastila minune Lotuslim”, să pui un link spre magazinul meu online, să descrii în cuvinte cât mai pline de creativitate cum ai reușit să slăbești folosind această pastilă magică și să îți promovezi articolul în rețelele sociale. Atenție: articolele trebuie să fie cât mai frumoase și credibile. Pun accent pe creativitate și autenticitate, pentru că prin acest concurs eu doresc să promovez literatura și creativitatea în blogosferă! Articolul câștigător va fi cel care adună cele mai multe comentarii și like-uri.

Așadar, nu mai sta pe gânduri! Înscrie-te chiar acum în concurs și vei avea șansa să obții silueta mult-visată, un premiu mare și multe alte satisfacții! Și, bineînțeles, pentru că concursul este unul de recomandare și nu unul de hatereală, adică pune accentul pe pozitiv, îți vei aduce aportul la o blogosferă mai bună, mai creativă, mai curată, mai plină de imaginație și mai literară! Mult succes!

sursă foto

22 comentarii

 1. Excelentă idee! Îţi doresc mult succes în atingerea ţelului pe care ţi l-ai propus lansând acest concurs!
  Eu scriu foarte rar advertoriale, iar atunci când scriu nu urmăresc un premiu, ci susţin o idee. Ideea acestui concurs ar putea să-mi inspire o parodie sau o parabolă paralelă cu paradoxalul situaţiei… :))
  Am, totuşi, o mică nelămurire şi cred că şi ceilalţi aspiranţi la premiu vor întreba: Care e modalitatea de înscriere în concurs?

 2. @Carmen Pricop

  Lași aici un comentariu cu link spre articol și e ok. Mult succes, și nu uita: visul tău poate deveni realitate!

  @Cudi

  Blogu’ ca blogu’, da’ să vezi pastilele! Am notat participarea, mult succes și ție!

 3. Am notat articolul, dar dând click pe link, prima dată am ajuns pe un blog din stânga. A doua oară am ajuns pe un blog din dreapta. Așa de subțire și siluet ți-era blogul, că numa’ nu reușeam să intru. Până la urmă am reușit! Felicitări pentru franchețea cu care ai relatat aceste experiența ale tale personale și îți urăm mult succes în câștigarea premiului pus în joc de concursul nostru la care ai participat cu un articol excelent, pe care noi l-am apreciat și pentru care îți mulțiumim!

 4. întrebare: pisicile cărora din păcate această descriere le dă cu virgulă, cum se pot înscrie în concurs? şi la ce să folosească lotuslim?
  ca să ştiu de mă bag sau şăd pe pervaz.

 5. păi tu scrie cum crezi și apoi vedem dacă îl acceptăm sau nu. :) poate îi descoperi noi valențe.

 6. După ce se termină concursul cu Lotuslim, o să lansăm altul, pentru Lotusfat! Să-și facă însă toate pastilele efectul.

 7. îţi recomand, cu prietenie critică, să-ţi încerci hapurile pe propriul blog: aşa ar dispărea sâcâitorul pleonasm “îţi vei aduce aportul”! cred că 100 de cutii ajung. Succes! anitzei-blog

Leave a Reply