Aventuri la volan

Râdem noi, glumim, dar acum să trecem şi la chestii mai serioase. Adică la bancuri. Bancul ăsta e inspirat dintr-o chestie reală. Chestia e reală, bancul nu.

Cică işi ia Scârbette permisul de conducere şi se face taximetristă. În caz că nu ştiţi Scârbette e o urâţenie de fată, şi scârbă pe deasupra, la Muma Pădurii te poţi uita dar la ea ba,  dacă n-ar fi aşa departe de mine aş lua-o de nevastă, iar taximetristele sunt nişte fete deloc triste care te plimbă cu taxiul. Şi deci se urcă unul în taxiul condus de Scârbette, că avea geamuri fumurii, şi n-apucă bine să închida uşa că tipa şi calcă pe acceleraţie. Şi vă daţi seama că purta tocuri. Ajung ei la primul semafor, se face roşu - Scârbette accelerează şi mai mult şi trece peste.
- Tu, eşti nebună, vrei să ne omori? Dacă venea cineva?
- Mei, ce cojones ai? Las' că nu păţeşti nimic, că-s meseriaşă.
Mai merg ei un timp şi ajung la al doilea semafor, tot roşu. Scârbette accelerează iar şi trece în trombă. Clientul, care între timp se convertise la creştinism, nu mai zice nimic că-şi făcea în gând mătănii. În fine, ajung ei şi la al treilea semafor. De data asta verde. Când să treacă, pune Scârbette o frână de era să iasă omul nostru prin parbriz. După ce-şi revine, uluit, o întreabă:
- Nebuno, dar acum de ce-ai oprit, că era verde?
- Las' că ştiu io! Dacă venea un meseriaş din dreapta? Tu conduci?...

:lol:

17 comentarii

 1. Lotusule, jur ca suna a advertorial :) Si in ceea ce priveste maritatul :), daca esti masochist si chiar vrei, trimite inelul si ne-om descurca noi cu distanta :)).
  Hai, te pup!

 2. Da’ chiar este advertorial! Obişnuiesc uneori, mai ales pentru fetele cu picioare lungi din blogroll. :) Altfel, am o rubrică “Promo”, din păcate e goală pentru că nici unul din cei care mi-au solicitat reclame nu a fost de acord să le scriu în acea rubrică. Şi atunci compensez şi eu cum pot, cu publicitate din asta mascată… :lol:

  Şi dacă mă pupi, vin. :)

 3. Hai să-ţi zic un banc.

  Cică Iulia stătea pe bancă la soare, când trece Lotus pe acolo şi se aşează lângă ea. După câteva încercări de a o agăţa, Iulia îi spune:
  – Măi Lotuse, eu sunt lesbi!
  – Ce-i aia?
  – Uite, o vezi pe tipa aia cu craci lungi şi blog frumos, Scârbette?
  – Da!
  – Mie de exemplu îmi place de ea, e cool…
  Stă Lotus puţin pe gânduri, după care îi spune:
  – Păi înseamnă că şi eu sunt lesbi…

  :))

 4. Serios? :))) tare asta. cu ocazia asta am aflat ca sunt lezbi- nu e rau. acum is de inteles postarile mele, eu defapt sunt dezamagita de barbati pt ca iubesc femeile :))

 5. Cică în fiecare bărbat de succes se ascunde o femeie fatală. Și dacă mai are și nume de floare… :))

 6. Eu știam bancul, dar era despre un taximetrist bărbat. :)

  Apropos de taximetriști, uite un alt banc:

  Cică ajung la porțile raiului un preot și un taximetrist. Le dă drumul Sf. Petru, pe urmă îl ia pe preot și îi dă o cununiță din frunze de lauri, și îi zice: ”Cinste ție, fiule, ai dus o viață bună, acum ai ajuns într-un loc bun.” Și îi semnează trimiterea într-un colț din rai.
  Îl ia apoi și pe taximetrist, și îi dă o cunună de aur, și îl trimite în cel mai frumos lod din mijlocul raiului.
  Preotul, văzând aceasta, nu s emai poate stăpâni: ”Nu-ți fie cu supărare, sfinte”, îl întreabă el pe Sf. Petru, dar acesta e un taximetrist, cred că nici nu prea a fost pe le biserică; cum de i-ai dat lui cununa de aur ?”
  ”Ei, fiule”, răspunde Sf.Petru, ”când tu țineai slujba și predicai, lumea moțăia în biserică, dar când urcau în mașina lui, începeau să se roage cu înflăcărare.”

  O zi bună, și numai bine !

 7. @adelina

  Știam eu că mă citesc numai marțienii. În politică nu te bagi? :lol:

  @Florina

  :))

  Mi-ai amintit de altul. Cică bate cineva la porțile Raiului. Se duce Sf. Petru să deschidă dar afară nimeni. După câteva minute scena se repetă. Atunci Sf. Petru se așează după ușă la pândă. Trece puțin și se aud iar niște bătăi, Sf. Petru deschide fulgerător ușa și vede un suflet care se pregătea s-o ia la sănătoasa.
  – Măi, ție îți arde de glume? Vrei să intri sau nu?
  – Eu aș intra, dar mă tot reanimă ăștia…

 8. Păi sunt mai multe categorii de oameni cu bani, primii sunt cei care-și permit o mașină, urmează cei care-și permit un șofer… :lol:

  Glumesc.

Leave a Reply