Stupoare în parlament!

Ieri în mass-media a apărut o ştire de senzaţie: se pare că la una dintre şedinţele parlamentare, unul dintre parlamentari a spus... adevărul! Mai exact, a prezentat o informaţie care nu a fost nici falsă, nici denaturată, nici exagerată, nici minoră în raport cu subiectul discutat, nici cu scopul de a ascunde un alt fapt, nici aflată din surse nesigure, nici utilă vorbitorului, a fost pur şi simplu o bucăţică de realitate fără nici un fel de voal, în adevărul ei gol-goluţ.

pinochio

Ştirea a apărut iniţial pe un blog, după care a fost preluată rapid de presa online, ziare şi televiziune. Reacţiile nu au întârziat să apară şi au fost foarte vehemente. Crin Antonescu a afirmat că dacă se va demonstra că respectivul face parte din grupul liberalilor el îşi va da demisia. Victor Ponta a spus că este imposibil să fie vorba de cineva din PSD, arătând că oricum USL-ul este la putere, Vasile Blaga a ţinut să asigure telespectatorii că ei nici măcar în opoziţie nu se pretează la aşa ceva iar Varujan Vosganian a afirmat că întreaga poveste este o fabricaţie a serviciilor secrete care doresc să destabilizeze echilibrul politic existent prin intermediul blogosferei.

În spatele cortinei însă, se pare că ştirea a produs o oarecare îngrijorare, căci astăzi parlamentarii au votat în bloc înfiinţarea unei comisii de etică şi morală care va trebui de acum înainte să analizeze foarte atent şi să aprobe admiterea fiecărui nou membru într-un partid politic.

4 comentarii

  1. Ia te uită ! Un nebun care spune adevărul ! :) Dacă-i așa de nebun, atunci, așa-i trebuie ! :))

    Ce bine ar fi să înnebunim cu toții ! Atunci, poate că lumea s-ar răsturna cu susul în jos, și n-ar mai conta lucrurile așa-zis importante…

  2. Se prea poate să fi fost o alarmă falsă… Adică pe blogul ăsta de ştiri mai public şi glume. Nu prea cred eu să chiar fie reală treaba asta… :) Altfel, un comentariu binevenit. :)

Leave a Reply