Ritmoza

Deseori ne împiedicăm de adevăr. De cele mai multe ori însă ne ridicăm şi mergem mai departe...

Comunicat

Din partea Departamentului de Cauzalitate Avansată, planeta Reptavit, confederaţia Solzis, planul material, către avanpostul Lizzard din Calea Lactee.

Mare atenţie! Cercetătorii noştri au determinat producerea unei avarii la unul dintre containerele încărcate cu materie S.O.U.L. ce traversează punctul de coordonate (-51ex, +72qj, -320ep) din Calea Lactee, situat în apropierea voastră. Substanţa reacţionează cu atmosfera oricărei planete ce poate susţine viaţa şi infestează eventuala populaţie conştientă de pe acea planetă, provocând ritmoză.

Ritmoza este o afecţiune care se manifestă prin faptul că subiectul se branşează într-un timp foarte scurt la ritmurile esenţiale din univers, pe toate planurile lui de vibraţie. Efectele pe termen scurt sunt: apariţia întrebărilor existenţiale, lipsa de interes pentru activităţi cu caracter material, diminuarea egoului, trezirea potenţialului latent, longevitate, inteligenţă mărită, profunzime afectivă şi altele. Pe termen lung fiinţa obţine accesul la celelalte dimensiuni din macrocosmos, incluzând aici planul cauzal, şi poate chiar atinge nemurirea.

Din păcate nu am reuşit să determinăm cu exactitate momentul producerii avariei. Solicităm devierea tuturor containerelor care trec prin acel punct şi instaurarea imediată a unei carantine de nivel 0 în jurul lui. De asemenea rugăm a se stabili în cel mai scurt timp dacă avaria s-a produs totuşi şi în caz afirmativ reasimilarea substanţei din spaţiu prin procedurile cunoscute.

Răspuns

Scurgerea s-a produs 5 minute înainte de a recepta mesajul vostru şi a apărut imediat pe radarele noastre. Substanţa a început să se propage cu viteze hiperluminice în toate direcţiie aşa că am iniţiat imediat procedurile de încetinire, stopare şi reabsorbţie şi în 30 de minute am reasimilat integral conţinutul deversat.

Din păcate, în acest interval de timp, substanţa a întâlnit în expansiunea ei o planetă locuită, Terra, pe care a şi infestat-o instantaneu.

Din fericire, locuitorii acestei planete au dezvoltat în timp o rezistenţă incredibilă la ritmoză, majoritatea dintre ei fiind perfect imuni. Virusul a reuşit să afecteze un număr foarte redus de persoane. Având în vedere situaţia de pe acea planetă, evaluăm că impactul acestora la nivel local va fi aproape zero, lucrurile revenind la normal după moartea lor fizică.

Recomandăm să nu se intervină, lăsând lucrurile să se rezolve de la sine.

2 comentarii

Leave a Reply