Mozaic (1)

Nu o dată, navigând pe marea asta învolburată de îi zice internet, dau peste articole sexy. Uneori mă refer la ele în articolele mele, atunci când simt că am ceva de adăugat pe subiect sau când contextul justifică un link. De cele mai multe ori însă nu o fac pentru că evident nu apuc să scriu despre toate.

Astfel că m-am gândit să scriu un articol periodic1 în care să menţionez cel puţin o parte din articolele citite recent care mi-au plăcut şi despre care nu am scris pe blog, ca o recomandare pentru cititori. Adică, de ce nu?

Şi-n primul număr, adică acum, încep cu lecţia despre paranteză, predatăde psi. Pentru poetul şi chiar filosoful din voi. Şi că tot suntem la filosofie, care credeţi că sunt principalele vicii ale unor tineri prelaţi? Ne spune Marius Bota într-un articol în care... nimic nu e ceea ce pare. :lol:

Biblioteca inutilă în generaţia YouTube este un text răscolitor despre cum hârtia se transformă, cu timpul, în praf. Dar iată că timpul ajută uneori, astfel sunt mândru să vă anunţ că românii au cele mai tari bloguri maghiare! Dacă ne-au cotropit în trecut, măcar să-i dominăm virtual.

Şi închei seria de azi cu o descoperire senzaţională, respectiv partea din teza lui Ponta care n-a fost copiată.

Până data viitoare numai bine.

  1. probabil în fiecare luni, adică săptămânal, dar nu-i bătut în cuie []

6 comentarii

  1. sunt onorată să mă regăsesc printre recomandările tale. :oops: și culmea, cu o poezie, stilul care îmi este cel mai drag.
    mulțumesc mult.

  2. Unii se regăsesc meditând, alţii făcând sex. Eu sunt onorat că te regăseşti citind blogul meu… :D PS: n-ai pentru ce, mi-a plăcut şi te-am linkuit.

  3. Cu plăcere şi-altă dată nu mai scrie dacă vrei să nu mai fi linkuită! :P Oricum e nimica toată, sunt la început cu blogul, probabil te ajută linkul meu mai mult în Google decât la deversări directe de cititori pentru moment. :)

    1. Stii? Am o jena. Numele tau imi aminteste de numele date baietilor nascuti in Transilvania si care trebuiau sa se termine in “us” pentu a nu putea fi maghiarizate. Asa am avut un coleg cu numele Venus.

    2. Este adevărat, multă lume mă confundă cu o floare. În afară de fete, care mă confundă cu o maşină… :)

Leave a Reply