seoRomanian.com

Cum îi şade bine, acest blog are o pagină de contact. Unde adică ofer informaţii despre cum puteţi avea cu mine un contact mai intim decât prin intermediul comentariilor.

Pe pagina respectivă sunt trecute două adrese de mail. Prima este scrisă explicit, sub formă de text, având un mesaj de avertisment cum că nu pe aia trebuie s-o utilizaţi. A doua este sub forma unei imagini.

Logica este următoarea: boţii de spam vor intra, vor colecta prima adresă (care este foarte uşor de citit) şi vor ieşi satisfăcuţi. Scap cu alte cuvinte de spam pe adresa a doua, care este cea bună.

Bun, şi astăzi intru eu pe prima adresă, prima dată de la crearea ei, să văd dacă am ceva mesaje. Unul singur, intitulat "Să lucrăm împreună". Îl redau mai jos.

Bună,

Numele meu este Sanda Carp și mi-ar plăcea mult să vă spun
cum simplu.mixnet.ro poate să se poziționeze și mai bine în Google.

Sun expert SEO, lucrez la SEO Romanian și, făcând o cercetare
pentru câțiva dintre colegii mei, am găsit adresa dumneavoastră
de email și am hotărât să vă contactez imediat.

Dacă sunteți interesat, aș fi încântat să vă trimit informațiile
adiționale și toate detaliile necesare pentru ca acest lucru să se întâmple.

Mulțumesc mult,

Sanda
SEORomanian.com

Mailul mi-a parvenit de la sanda.carp@seoromanian.com după cum scrie în header. Această adresă este identică cu adresa de contact de la ei de pe site. IP-ul de pe care s-a trimis mail-ul a este 199.119.76.17.

Ţin să mulţumesc, pe această cale, celor de la seoromanian.com şi doamnei (sau domnului, că aici sunt foarte în ceaţă) Sanda pentru bunăvoinţa de care dau dovadă în ceea ce mă priveşte.

Recunosc, sunt puţin confuz. Nu înţeleg cu ce m-ar putea ajuta un expert (sau o expertă) SEO care nu reuşeşte să distingă între o adresă bună de mail şi una pusă pentru boţi. La fel cum nu înţeleg care e legătura dintre SEO şi spam.

Totuşi, în eventualitatea că alţii înţeleg, adresa la care vă puteţi adresa este: sanda.carp@seoromanian.com! Colectaţi-o cu încredere şi daţi-o mai departe.

P.S. De pe site-ul lor:

lotus

:lol:

6 comentarii

 1. te avertizez, o sa-ti scriu. vreau sa trecem la cel putin un contact intim, acum ! imediat ! :)))
  lol, ce drag imi esti :*
  inceput de saptamana frumos sa ai ! :)

 2. mda .. tocmai m-am procopsit si eu cu “Sanda” care e dispusa sa imi “faca” SEO cand pentru site-ul “ei” nu a fost in stare …

  Sent to SpamCop.net …

  ;)

 3. ok – dupa alte 10 posturi “rasfoite” oblic – 2. De profesie – o denumire din aia pe care n-o retin si nici n-o citesc vreodata pana la capat din domeniul IT – senior support software tester bla bla bliu bliu ceva.

Leave a Reply