Metodă de copiat

Am avut o colegă în generală, cum de altfel am avut mai multe colege, cum de altfel şi ele m-au avut pe mine. Pe post de coleg. Da' tipa asta despre care vă povestesc era mai specială, drept care n-o să-i pomenesc numele. În primul rând pentru că nu-i frumos s-o fac de cacao la toată naţiunea şi-n al doilea rând pentru că nu-l mai ţin minte. Apropo, am precizat că articolul de faţă are la bază un caz real?  :)

copiere

Deci eram în generală, undeva prin clasa a 5-a sau a 6-a, nu mai reţin exact da' pe-acolo. Şi într-o zi vine la oră profa' de geogra' şi ne dă lucrare. Ceea ce era normal pentru profa' de geogra' şi pentru clasa a 5-a sau a 6-a, nu mai reţin exact da' pe-acolo. După cum îi normal şi pentru alte profe' sau profi' şi pentru alte clase. Şi deci ne dă lucrare de control, lucrare la care fiecare scriem pe hârtie, dacă mă-nţelegeţi, teoria pe care trebuia s-o ştim, din carte. Că din altă parte, de unde păcatele noastre s-o fi scris? Se obișnuia la Geogra'.

Bun, şi vine şi ora în care ne aduce profa' lucrările corectate. Se aşează la catedră şi începe să ne citească nota la fiecare. Şi când ajunge la fata asta, pe care am zis că nu mai ştiu cum o cheamă dar în spiritul naraţiunii s-o numim cumva, şi anume Diana, îi zice: "Diana, tu ai copiat!" Asta: "Nu, doamna profesoară, n-am copiat!" Profa': "Cum n-ai copiat? Auziţi ce-o scris Diana!" şi-ncepe să ne citească:

Munţii Carpați se întind pe o suprafaţă de S km, cele mai înalte vârfuri sunt V1 și V2, având înălţimile de I1 şi respectiv I2, relieful clima bla bla bla  (vezi harta pagina 23).

Concluzia? Degeaba te zbați şi te strofoci  ~X( , câteodată pur și simplu ți-e scris să ai ghinion.

12 comentarii

  1. @sandi E bine că măcar ai citit articolul. Succes cu site-ul dar să ştii că linkurile din comentarii sunt no-follow. Nu aşa se creşte în Google. ;)

  2. :)))) hai mai Lotusele … chiar asa nu mai tii tu minte cum o chema? mai ales ca era fata? nu te cred :”> … serios, tu sa nu stii numele unei fete :D ha!

  3. Acum că zici, parcă mi l-am amintit. Oricum, când am fost mic am luat două premii speciale, dintre care unul pt memorie! :) (Celălalt nu mai rețin exact pentru ce.)

Leave a Reply