Zapping de sâmbătă dimineaţa

Afară plouă. În casă eu fac zapping pe net.

Am văzut mai demult nişte articole faine (mai bine zis interesante cât de cât) pe mediafax. Am dat o tură acum pe la pagina Life-Inedit. Nimic interesant. Ştiri de 2 lei cu nişte poze sau clipuri şi text îngălat acolo, de genul: uite ce se dezbracă aia într-un videoclip, X şi-a pus poze personale pe blog, etc, un fel de hai să facem un eveniment dintr-un fapt banal. Până şi eu pe blogul ăsta voi scrie mai bine ca ei! :D

Am văzut un articol fain pe ZeroŞtiri, blogul pe care scrie Zoso. E clar că informaţiile de pe blogul ăla sunt cumva filtrate prin prisma lui Vali Petcu (Zoso), adică prezintă lucrurile aşa cum le vede el, s-ar putea să vă placă abordarea sau nu, s-ar putea să fiţi sau nu de acord cu unele opinii, dar ca structurare, concizie şi axare pe domeniul ştiri blogul ăla e mai bun decât mediafaxul. Şi cred că agenţiile de ştiri, aşa cum există ele astăzi, trebuie să moară. Viitorul nu le aparţine.

Pe un blog personal (care se încarcă greu!), am găsit nişte iluzii grafice mişto.1

Şi cu ce am mai rămas din zappingul ăsta scurt (că mai şi discut pe mess) şi mi-a plăcut, un videoclip cu Jennifer Lopez ft. Pitbull - Dance Again, urcat alaltăieri pe YouTube:

Şi fără nici o legătură: pe blogul meu cu recenzii de filme intră tot alaltăieri cineva din Google, căutând: se ezista paiajeni care te pot tranforma in spaiderman da sau nu. Nu se egzistă, dragă internautule, păianjeni care te transformă în SpiderMan. Sau în inteligent. Sau în Elvis Presley. Din păcate.

  1. între timp site-ul a sucombat, din păcate []

2 comentarii

  1. Bine, bine cârcotașule!! Se putea să nu comentezi tu între paranteze :D?

    Apropo, când am verificat linkul de la care mi-a venit track-backul, nu mergea! :P Noroc cu votul de la BP că te-am descoperit :)

    1. Cică măcar blogul tău se încarcă… :))

      PS: Stai liniştită că m-ai fi descoperit oricum. ;)

Leave a Reply