Eroi au fost, eroi sunt încă

Dialog 1 pe mess:

eu: cum ii zice ?
el: e serial
el: House MD
eu: eu ma uit la Heroes
el: l-am vazut
el: anu trecut

Heroes

Dialog 2 pe mess:

eu: ma uit la Heroes
Ioana: heroes ? abia acuma il vezi ?

Heroes

No, eu abia acum îl văd. Sunt pe la sezonul 2. Problem?

Filmul e despre nişte oameni cu puteri extra-restuloamenilor. De exemplu tipul de sus poate opri timpul sau se poate teleporta în alt moment sau loc. Beton, nu? Şi nu-i neapărat cel mai tare dintre ei (deşi e printre ăia tari).

Serialul e foarte interesant iar ca fan al genului SF/fantasy ce sunt, n-are cum să nu-mi placă. Dar nici nu pot să nu observ exagerările, învârtitul în cerc, suportul filosofic searbăd şi punctele unde filmul nu se înalţă. Oricum, care sunteţi excepţii ca mine şi nu l-aţi văzut până acum, aşteptaţi-vă la ceva în alt gen (şi mult mai bun) decât Spider-Man de exemplu.

După ce-l văd pe tot o să scriu câteva cuvinte despre el şi pe blogul meu cu recenzii de filme.

Later edit: recenzie la Heroes.

2 comentarii

  1. Si eu sunt fan al serialelor SF dar nu ma pot convinge nicidecum sa ma apuc de vizionat Heroes. Nu stiu de ce am impresia ca e un serial adolescentin. Poate ma insel. Personal mi-au placut serialele V, Flash Forward (pacat ca li s-a taiat macaroana) franciza Stargate, cu exceptia porcariei de Stargate Universe, Star Trek toate, in special Deep Space Nine, Babylon 5 (una din favoritele mele)si Fringe. In schimb nu am fost niciodata fun Spiderman sau Superman. Batman rules bitchez !!! :lol:

  2. E bun la început. Uită-te. După două-trei episoade nu-ţi mai dezlipeşti ochii de pe ecran. Dar ulterior se blegeşte…

Leave a Reply